Möt Freja, Tor och Oden i Hall of Gods

Hall of Gods är ett slotsspel som har lanserats av Net Entertainment. I denna spelautomat möter du de nordiska gudarna Oden, Idun, Tor, Loke och Freja. Utöver det finns även Midgårdsormen som fungerar som ett wildcard medan Odens korpar är Scattersymboler. Det finns även ett bonusspel som uppkommer när du samlar tre symboler av Tors hammare i hjulet.

Hall of Gods har 5 hjul som rymmer tre symboler vardera. Din lägsta insats i detta spel är 0,20 euro medan din högsta insats är 50 euro. Detta innebär att du med all säkerhet kan hitta en lämplig insatsnivå som passar just dig. Du kan inte välja själv hur många linjer som du vill satsa på i Hall of Gods, utan satsar per automatik på 20 stycken linjer.

 

När bonusspelet uppkommer genom minst 3 symboler av Tors hammare i hjulen kommer du att få krossa sköldar. Det dyker upp 15 sköldar på hjulet och du får välja vilka av dessa du vill krossa med hammaren tills dess att du har fått tre i rad. Bakom sköldarna kan det även gömma sig jackpottar, men det krävs att du ska ha gjort ett max bet när bonusspelet uppkommer för att du ska ha en chans att vinna de stora jackpottarna. Hall of Gods har två fasta jackpottar, nämligen Mini Jackpott på 100 euro, Midi Jackpott på 5000 euro och en progressiv jackpott som varierar i värde och kallas för Mega jackpott. Denna jackpott är alltid uppe i mångmiljonbelopp.

Midgårdsormen fungerar som wildcard i Hall of Gods. När den dyker upp i en vinnande linje kommer den att ta över hela hjulet som den befinner sig i. Detta kan generera i riktigt stora vinster. Wildcard ersätter allt förutom scatter och bonussymbol. Utöver detta finns det även Scatter symboler i form av Odens korpar. Får du upp minst tre av dessa får du ett visst antal free spins, där antalet kan variera mellan 10 och 20 free spins. Även här har du chansen att vinna väldigt mycket. RTP (utbetalningsprocent) för Hall of Gods ligger på 95,5 procent, vilket är ett högt RTP som ger dig en bra start när du vill spela Hall of Gods.